o-nama-page1

KONSALTING U OBLASTI SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE

Tris consulting d.o.o. je firma koja se bavi savremenim tehnologijama, prvenstveno u oblasti zaštite. Spoj iskusnih stručnjaka i mladih entuzijasta željnih novih znanja i uspeha, kombinacija je koja daje odlične rezultate u proteklim godinama. Kontinuirano praćenje razvoja tehnike, ali i bezbednosnih metodologija i standarda, kao i prilika da ta saznanja implementira u praksi, učinili su da kompanija veoma brzo napreduje i raste, kao i broj njenih partnera i korisnika.

 • Analiza firme-poslovanja i izrada bezbednosnih elaborata.
 • Projektovanje sistema zaštite
 • Izvođenje sistema tehničke zaštite
 • Nadogradnja i integracija postojećih sistema zaštite prema potrebama korisnika.
 • Podrška i održavanje sistema tehničke zaštite.
 • Kontra diverziona oprema.
 • Specijalna oprema.
 • Konsultantske usluge

PROJEKTOVANJE SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE

obezbeđenje objekata, sistem video nadzora, protivprovalni sistem, sistem kontrole pristupa, kontra diverziona zaštita, zaštita podataka, multimedijalni sistemi i obaveštavanje (perimetar, protivprovala, kontrola pristupa, CCTV, protivpožar…).

IZVOĐENJE SISTEMA TEHNIČKE ZAŠTITE

Implementacija, odnosno ugradnja i puštanje u rad novih sistema zaštite.

KONSULTANTSKE USLUGE

Kako u oblasti zaštite poslovanja kompanija, tako i u zaštiti lica (VIP protection) i u oblasti telekomunikacija, sa posebnim akcentom na GSM/UMTS mreže i servise u mobilnoj telefoniji.

ZAŠTO TRIS CONSULTING?

Godina iskustva u Srbiji i inostranstvu.

Završenih projekata.

Kompanija iz Srbije i inostranstva sa kojima sarađujemo.

NAŠA MISIJA

Kompanija Tris Consulting d.o.o. od osnivanja kontinuirano prati razvoj tehnike, kao i bezbednosne metodologije i standarde. Raspolažemo timom stručnjaka sa velikim iskustvom u vođenju projekata, od početnih ideja do realizacije. Konstantno ulaganje u redovne obuke zaposlenih obezbeđuje kompetentno i kvalitetno poslovanje, a na taj način postižemo i ciljeve kvaliteta. Naša misija je da kroz primenu najsavremenijih informacionih tehnologija podstaknemo razvoj naših klijenata, omogućimo njihov rast i dostizanje poslovnih rezultata i ciljeva.

Ukoliko vam je potreban konsalting u oblasti sistema tehničke zaštite ili zaštita poslovanja uopšte, ili uvođenje naprednih multimedijalnih sistema, slobodno nas kontaktirajte.

PITANJA I ODGOVORI

 • Šta obuhvata analiza firme-poslovnja i izrada bezbednosnih elaborata?

  Analiza firme-poslovanja i izrada bezbednosnih elaborata obuhvata fizičko tehničko obezbeđenje, organizaciju i normativna akta. Uz naše iskusne konsultante Vaša kompanija će izraditi sva potrebna dokumenta i procedure kako bi pratila zakonske norme u oblasti fizičko tehničkog obezbeđenja.

 • U kojim oblastima pružate konsultantske usluge?

  Konsultantske usluge pružamo u oblasti zaštite poslovanja kompanija (video nadzor, kontrola pristupa, alarmi, integracija sistema), zaštiti lica, oblasti telekomunikacija. Akcenat stavljamo na servise u mobilnoj telefoniji i kontrolu uređaja putem GSM/UTSM mreža.

 • Šta podrazumeva integracija sistema?

  Integracija sistema podrazumeva povezivanje vaših postojećih sistema sa novim sistemima zaštite koje implementiramo. Na taj način postižemo stvaranje jedinstvenog centralno kontrolisanog sveobuhvatnog sistema zaštite .

© Copyright 2017 Tris Consulting d.o.o.